Najnovšie recenzie zo sekcie Puzdrá na čítačky kníh
Šikovné púzdro plne magnetické
Kvalitné spracovanie. Príjemný materiál.
- Design
- Zbytočne velke tlacidla v obale, skor by som uvital miesto na pero
Spokojnosť.
- mnozstvo knih na jednom mieste
- lahky a dobre sa obsluhuje
- reakcie su pomerne rychle. Cakal som podla recenzii ozaj pomaly stroj,ale stranky nacitava rychlo a dobre reaguje aj na ovladanie cez obrazovku.
- pomalsie je len prehodenie na vacsie/mensie pismo,kde zo 2-3x preblikne a potom to zmeni. Ale to su fakt 2-3s a clovek vidi,ze stroj nieco robi,takze to nevnima ako neskoru odozvu na poziadavku.
zatial mozem citacku odporucit. Este sa s nou potrebujem naucit viac robit,no zatial sa mi ako produkt paci a pomalicky sa zbieraju knizky do nej :) Velkost je super na citanie. Na caste cestovanie odporucali ludia 6" ale tam naozaj v kuse preklikavaju na dalsiu stranu,kedze sa tam zmesti malo textu. Tento 7,8" model je v tomto perfektny a porovnatelny s klasickou knihou.
Čítačka spĺňa požadované parametre
- pekný design
Veľmi pekný obal, som spokná, verím, že aj vydrží dlho.
Super čítačka. Dobrý displej a funkcie.
prakticka pomócka pri noseni čitacky
B-Safe Lock 3405 pouzdro pro Amazon Kindle 2022 BSL-AK2-3405 růžové
Pridané: 11. februára 2023
(naposledy upravené 11. februára 2023)
Zakúpený v Alza.sk
Zatial spokojnost , automaticke zapnutie a vypnutie, lahko udrziavatelny povrch
OK
- Produkt spĺňa moje kritériá.
- Výborne sadne
- Magnetické uzatváranie a spolupráca s čítačkou
- Skvele vyzerá
- Trochu vyššia cena
- super sedi. dobre drží a ochráni citacku
produkt nesedel na pocketbook touch hd 3, vraciam do obchodu
len pre pw4
Popis uvádí, že pouzdro je kožené. Ve skutečnosti se jedná o napodobeninu kůže. Tedy je možné, že pouzdro nevydrží tak dlouho ve více namáhaných částech, tedy hřbet se může pravděpodobně rychleji potrhat, nejde ale o měkký materiál. Cena za produkt je potom na zvážení.
Jinak čtečka PocketBook Lux 5 dobře zapadá do černého plastového pouzdra a pevně v něm drží.
Zobrazujem 61 - 80 zo 121 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Ďalšie »